četrtek, 9. november 2017

Krka zaposlitev, priložnost za delo ter nadaljnje strokovno usposabljanje

Krka zaposlitev priložnost za delo ter nadaljnje strokovno usposabljanje. Doma in v svetu je Krka znana kot mednarodno generično farmacevtsko podjetje s sedežem v Novem mestu. Dejavnost podjetja Krka je proizvodnja zdravil na recept, izdelkov brez recepta, veterinarskih izdelkov ter zdraviliško turistične storitve.

Prosta delovna mesta in baza podatkov

Najpomembnejša skupina izdelkov so zdravila na recept, predstavljajo preko osemdeset odstotkov prodaje podjetja. Po uspešnosti sledijo izdelki brez recepta ter veterinarski izdelki. Izdelki brez recepta predstavljajo približno desetino prodaje, veterinarski izdelki pa pet procentov prodaje. Podjetje Krka je od ustanovitve leta tisoč devetsto štiriinpetdeset raslo in se razvija ter nudilo zaposlitev vse večjemu številu ljudi. Danes uspešno nastopa doma ter na preko sedemdesetih trgih preko meja Slovenije. Uspešnost nastopanja na zahtevnih in konkurenčnih trgih med drugim omogočajo lastni proizvodno-distribucijski centri v Nemčiji, Ruski Federaciji, Poljski ter na Hrvaškem. Priložnosti za zaposlitev in prosta delovna mesta podjetje Krka objavlja na različnih virih.
Preverite najbolj iskane zaposlitve v podjetju Krka


Najbolj neposredno je zaposlitev v podjetju Krka moč dobiti preko lastne spletne strani. Kadrovskemu področju je namenjen zavihek Zaposlitev v Krki. Z njim je mogoče pridobiti informacijo o profilih, po katerih velja največje povpraševanje ter izvesti vpis v bazo podatkov.

Najbolj iskano zaposlitev v podjetju Krka predstavljajo profili raziskovalec za delo v razvoju in raziskavah, analitik za delo v laboratoriju, produktni vodja v marketingu, strokovni sodelavec na področju upravljanja kakovosti, strokovni sodelavec na področju regulatornih postopkov, samostojni informatik, samostojni tehnolog v proizvodnji, tehnik v proizvodnji tehnik v vzdrževanju, tehnik v kakovosti, delavce za delo v proizvodnji, študenti za pomožna dela v proizvodnji in kuhinji.

Za vsak profil posebej je navedena zaželena izobrazba. Baza podatkov za zaposlitev v podjetju Krka je namenjena enostavnejšemu dostopu do razpoložljivih kadrov. V bazo podatkov se je moč vpisati preko obrazca za zaposlovanje. Izpolnjen obrazec omogoča podjetju Krka, da zaposlitev najprej ponudi v bazo vpisanim kandidatom.

Preverite aktualne oglase za zaposlitev v Krki na MojaZaposlitev.si.

Ni komentarjev:

Objavite komentar