petek, 12. februar 2016

Baldrijan, bogastvo dobrih izkušenj

Baldrijan zagotavlja dobre izkušnje mnogim osebam. Te osebe baldrijan poznajo. Z izkušnjami lahko baldrijan priporočajo vsem, kateri imajo podobne težave, kot so jih sami imeli v preteklosti. Pomembno za vse, katerih baldrijan ni izkušnja, je zavedanje vseh učinkovin. Vse učinkovine, ki jih ima baldrijan, so lahko individualno različno sprejete. Zavedati se velja, da baldrijan učinkuje na vsakega skladno z individualnimi lastnostmi.



Zdrav človek je pojem, ki je individualno drugačen. Nekdo je zdrav, če ima skupek določenih lastnosti, drugi pa je zdrav, ko ima drugačen skupek določenih lastnosti. Te lastnosti so lahko celo iste ali podobne, vendar preko osebnosti drugače izražene. Zavedanje osebne posebnosti ter različnosti mnoge težave odpravlja že v začetku. Ker oseba iz izkušenj ve, da so njene značilnosti drugačne od povprečja, se vsakič zave te posebnosti. Poleg izkušenj s posebnostjo je pomembno, da se oseba zave tudi napredka in aktualnega časa. Kar je bilo v preteklosti posebnost njenega osebnega značaja ali lastnosti, v aktualnem času lahko pomeni drugačne lastnosti. Napredek znanosti je velik, predvsem pa se odraža v spremembah. Spremembe so zelo pomembne pri ugotavljanju primernosti. Velikokrat so spremembe osebam s posebnimi oziroma drugačnimi laksnostmi glede na povprečje namenjene. Poleg tega pa je v primeru dvomov in negativnih učinkov vedno dobrodošel nasvet strokovnjaka. Tega dejstva se danes premalo zavedamo na področju zdravja. Del problema se skriva v človeški naravi.

Dokler je z nami vse v najlepšem redu se ne zavedamo, da naše stanje ni optimalno ampak se postopoma slabša. Ker poteka slabšanje postopoma in velikokrat nezavedno, se spremembe ne opazi. Zato človek posledično misli, da je z njim vse v najlepšem redu. Vse do trenutka, ko se spremembe nakopičijo v težave. Strokovna pomoč zato ni priznanje šibkosti, ampak ravno obratno. Je želja po ugotovitvi stanja z namenom izboljšanja. Vsaka strokovna ocena je podlaga za izboljšanje. Baldrijan blaži težave z živci in preprečuje nespečnost.

http://fidimed.si/vsi_proizvodi/stres_in_nespecnost/7/baldrimed_oblozene_tablete/

Ni komentarjev:

Objavite komentar