nedelja, 22. junij 2014

Kamp Veštar moderen in odlicno opremljen kamp

Kamp Veštar je moderen in najbolje opremljen kamp v Istri. Gostje, ki bodo izbrali kamp Veštar za svoje letovanje, lahko izbirajo v parcelah od bližine morja, pa vse do globoke sence iglavcev.
Za vsakega nekaj bi lahko rekli. Kamp Veštar nudi bivanje na 650 parcelah, ki so razporejene v štiri osnovne enote ponudbe in sicer : superior parcela morje, superior parcela, parcela in kamping prostor. Za gurmanske užitke kamp Veštar dobro in zgledno skrbi. Brez dobre hrane in pijace bi bil dopust okrnjen, enako velja za ponudbo, ki ne nudi jedi za razlicne prehranjevalne obicaje in navade. Pizzerija Kamin je lep primer združitve gurmanskih užitkov s prijetno okolico.

V globoki senci bodo gostje lahko uživali v pestrem izboru pic, na voljo pa so tudi lokalna živila in domace testenine. Za vse ljubitelje žara kamp Veštar priporoca grill Ulika. Podobno kot picerija nudi združitev gurmanskih užitkov z prekrasno panoramo. V tem primeru boste lahko jedi na žaru uživali z pogledom na otoke in zaliv. Za hitro potešitev lakote in žeje so na voljo bari Lucica Blue bar in Pool bar, ki sta na sami plaži. Kamp Veštar je znan po bogati ponudbi športov na vodi. Nudi možnost najema raznih plovil, poleg tega se lahko podate v bližnjo ali oddaljeno okolico kampa s kolesom.

Za ljubitelje zabave in zabavnih vsebin je dobro poskrbljeno saj ima kamp Veštar v ponudbi otroško igrišce na prostem, trampolin ter mnogo drugega. Zabavne vsebine so namenjene gostom in malckom. Malckom je namenjen mini klub, vecerni program za otroke in najstnike. Za vse, ki si želijo dopust popestriti z aktivnostmi raznih spretnosti so na voljo hobi delavnice. Ponudbo zaokrožajo športne dejavnosti z animacijskim programom, ki obsega športna tekmovanja, aerobiko, vodno aerobiko in drugo. Kamp Veštar nudi tudi bogat vecerni program z živo glasbo, karaokami, raznimi prireditvami in družabnimi igrami.

http://www.campingrovinjvrsar.com/sl/Kampi/Vestar_Rovinj

Ni komentarjev:

Objavite komentar