četrtek, 17. april 2014

Kamp Veštar, čudovit kamp


Kamp Veštar je čudovit kamp, ki se nahaja srdi zahodne obale Istre v bližini Rovinja. Posebnost, ki jo kamp Veštar nudi obiskovalcem je zelena okolica ter bližina naravnega parka. V ponudbi kamp Veštar, ki sega čez cel zaliv, nudi 650 parcel. Pri tem je možnost parcel z vodo, elektriko in priključek kanailzacije. Kamp Veštar lahko dnevno gosti 1950 oseb.

Namestitvene enote , ki jih kamp Veštar ponuja so razdeljene v tri različne razrede parcel. Poleg tega imajo v ponudbi kamping prostor. Prva vrsta ob morju je poglavitna posebnost ponudbe superior parcela morje. Prednost prve je v neokrnjenem razgledu na čudovito okolico, pri kateri izstopa otok Veštar, ter zelenje bližnjega nacionalnega parka. Kamp Veštar na parcelah nudi vodo in elektriko. Superior parcela se lahko pohvali z opremljenostjo z priključki za vodo, elektriko, deloma tudi kanalizacijo, na njej lahko biva šest oseb, zraven sodi prostor za dve vozili in dodaten šotor. Ponudba Pacela enako nudi prostor za šest oseb, dve vozili in dodaten šotor, ter elektriko. Kamp Veštar v ponudbi Kamping prostor ponuja veliko naborov možnosti lokacij, od globoke sence bližnjih borovcev, pa v pasu vse do morja. Kamping prostor ponudba nudi tudi električno energijo.

Za lačne in žejne je kamp Veštar dobro poskrbel, saj je na voljo Pizzerija Kamin, Gril Ulika ter bara Lučica Blue bar in Pool bar. Kamp Veštar nudi kopalcem čisto morje turkizne in smaragdne barve, plaža je peščena, delno prodnata in delno skalnata. Za vse, ki nameravajo oddih izkoristiti za prijetne in zanimive vožnje s čolnom ima kamp Veštar spust za čolne. Ljubitelji psov bodo v ponudbi našli tudi poseben prostor za štirinožne prijatelje. Modra zastava je zagotovilo za visoko kakovost pondube. Za ljubitelje aktivnega preživljanja dopusta ima Kamp Veštar dve igrišči za odbojko na mivki, nudijo tudi najem koles, pedalinov in kanujev. Kamp Veštar je modra odločitev za vse, ki želijo imeti dobro izkušnjo dopustovanja.

Ni komentarjev:

Objavite komentar