torek, 19. november 2013

Tiskalnik Canon

Tiskalnik Canon je izdelek podjetja Canon, ki je na tržišču prisotno že kar nekaj let. Kar se tiče laserskih tiskalnikov, Canon res ni niti približno tako prodoren, kot je med brizgalnimi tiskalniki. Morda pa tiči razlog, da je temu tako v pogodbi s Hewlett-Packardom, ki mu narekuje, naj lastnih izdelkov ne promovira preveč, temveč naj tehnologijo "ohrani" za HPjeve tiskalnike, ki pa mimogrede uporabljajo Canonov mehanizem. Nekaj Canonovih modelov laserskih tiskalnikov pa je na trgu vendarle mogoče najti, predvsem v nižjem cenovnem razredu. Ker ima Canon veliko več uspeha na področju brizgalnih tiskalnikov, sploh ne preseneča, da svoje znanje usmerja v vedno bolj iskane in želene večfunkcijske tiskalnike. V zadnjih letih je predstavil kar nekaj novih, predvsem pa cenovno dostopnih večfunkcijskih tiskalnikov, ki so primerni predvsem za domača pisarniška okolja.
To so modeli tiskalnikov Canon PIXMA MX375, PIXMA MX435 in PIXMA MX515. Ti tije tiskalniki, predstavljajo tiskalnik Canon, ki si ga bo doma verjetno želel marsikdo med vami. Tiskalnika Canon modela MX435 in MX515 ponujata različne možnosti povezovanja in s tem uporabnikom omogočata prilagodljivost glede izbire, kje in kako si želi tiskati. To, da imajo vgrajen Wi-Fi pomeni, da je fotografije oziroma dokumente mogoče tiskati, kjerkoli je dostopno brezžično omrežje, to je tako rekoč po celotnem stanovanju ali v podjetju. Podprt je AirPrint, ki omogoča neposredno tiskanje iz iPhona, iPada in iPod toucha. AirPrint uporabnikom ponuja možnost brezžičnega tiskanja fotografij, e-poštnih sporočil, spletnih strani in drugih dokumentov brez nameščanja gonilnikov in izgube časa. Priključek za Ethernet na modelu MX515 omogoča uporabo možnosti tiskanja in skeniranja različnim računalnikom. Novi modeli tiskalnikov Canon imajo visoke hitrosti izpisovanja dokumentov in fotografij.
Novi modeli, kot je tiskalnik Canon modela PIXMA MX prinaša programsko opremo z najnovejšimi možnostmi, kot je tiskanje direktno s spleta, ekološke funkcije, zanimivo ustvarjalno tiskanje fotografij in filmov v HD obliki.

Ni komentarjev:

Objavite komentar