petek, 29. november 2013

Altitude, blagovna znamka za aktivne

Altitude je blagovna znamka oblačil, ki je poznana vsem, ki se bolj ali manj aktivno posvečajo kateremu izmed športov, hkrati pa ponuja kolekcijo oblačil, ki jih lahko z veseljem oblečemo tudi v prostem času. Sami začetki 8848 Altitude blagovne znamke izhajajo iz leta 1990. V tistem letu so izdelali opremo za prvi uspešen švedski pohod na Mount Everest.
Kvaliteta, ki jo ima ta blagovna znamka, zagotavlja nošnjo kakovostnih oblačil, ki ne ovirajo gibanja in tako zagotavljajo popolno udobje, kjerkoli jih nosimo. Pri njih je kakovost sinonim za zadovoljstvo vseh, ki nosijo ali so kadarkoli preizkusili njihove izdelke. Njihove prehodne jakne softshell so narejene iz 100 % poliestra. V notranjosti imajo posebno membrano, ki ščiti pred vetrom, imajo visok vodni stolpec in paraprepustnost. Dobavljive so za oba spola, material iz katerega so narejene, je izjemno lahek in elastičen, notranjost njihovih prehodnih jaken pa je obložena s flisom. 8848 Altitude je znamka, ki jo imajo še posebej radi tisti, ki se bolj ali manj aktivno ukvarjajo s smučanjem ali s snowboardom. Pri njih je moč kupiti tehnične jopice, ki so na notranji strani kosmatene, narejene iz izjemno lahkega materiala, ki odvaja vodo od telesa in nas na tak način ohranja kar se da suhe.
Njihove jakne imajo veliko večfunkcionalnih žepov in tehničnih detajlov, ki dajejo jopici dinamičen videz.Njihove smučarske jakne in smučarske hlače zadovoljijo želje še tako zahtevnih moških, žensk ali otrok. Vsi šivi na smučarskih jaknah so namreč varjeni, s snežno zaporo, ki je lahko nastavljiva in celo snemljiva, vodoodporna pa ni le jakna, ampak tudi njene zadrge. Izjemno funkcionalna oblačila znamke Altitude so dobavljive v raznolikih barvah, kar je še posebej pri srcu smučarjem in boardarjem. Da je izbira še bolj popolna in predvsem za sneženo veselje celotne družine, pa je moč kupiti Altitude otroški smučarski komplet.
Preverite tudi njihove soft shell jakne

Ni komentarjev:

Objavite komentar