četrtek, 12. december 2013

Čistilni servis, ki strokovno očisti zdravstveni dom


Čistilni servis Valina se ukvarja s profesionalnim čiščenjem raznih stanovanj in hiš, čiščenjem poslovnih prostorov, vzgojno varstvenih ustanov, šol, industrijskih obratov, avtomobilskih salonov, kinodvoran, trgovskih centrov in še bi lahko naštevali. Za čiščenje poskrbi strokovna ekipa, ki uporablja profesionalne naprave za čiščenje in različna namenska čistila, ki negujejo različne površine. Poleg tega ekipa Valine poskrbi tudi za recikliranje vseh vrst odpadkov. Lahko se odločite za tedensko, dnevno, mesečno čiščenje oziroma generalno čiščenje. Čistilni servis bo počistil vaše prostore tisti dan in uro, kot boste želeli.
Poleg vseh omenjenih stavb pa se čistilni servis ukvarja tudi s čiščenjem zdravstvenega doma oziroma zdravstvenih ustanov. Redno čiščenje in razkuževanje je v zdravstvenih domovih nujno, saj preprečuje okužbe, vzdržuje opremo in vpliva na splošno počutje uporabnikov zdravstvenega doma. Izjemnega pomena je razkuževanje raznih kontaktnih površin in pa tudi temeljito čiščenje tistih prostorov ali delov prostorov, kjer je tveganje za okužbo še večje. Ravno zaradi teh razlogov pa je pomembno, da je čistilno osebje usposobljeno in natančno ter uporablja primerno opremo.
S čiščenjem zdravstvenih domov se bomo znebili prahu in umazanije, ki povzročata bakterijske okužbe, kri ter telesnih tekočin, ki povzročajo širjenje okužbe ter bolezni. Dobro čiščenje odpravi tudi tiste bakterije oziroma madeže, ki so nevidne prostemu očesu. Čistilni servis Valina poskrbi za vzdrževanje čiste opreme, urejenost sanitarnih prostorov, redno izvajanje dezinfekcije, vzdrževanje zračnikov, zagotavljanje čistega zraka, ločevanje odpadkov in še marsikaj.
Če se torej zanimate za kakršnokoli čiščenje, pošljite povpraševanje preko spletne strani čistilnega servisa Valina, ne glede na to, kater prostor je potreben čiščenja.

Ni komentarjev:

Objavite komentar