ponedeljek, 28. november 2016

Lastnosti tekalne steze Weslo Cadence G-40

· Indikator pretečene poti 
 Ta tekalna steza je opremljena z indikatorjem poti, ki vašo vadbo naredi preprosto in prijetno. S tem indikatorjem poti na četrtino milje boste lahko tekli tako, kot nekdo, ki preprosto hodi naokoli.

Prednosti · 
Podatke o svoji vadbi si lahko ogledate na LCD zaslonu: lahko si ogledate, kaj se med vadbo resnično dogaja. LCD zaslon nudi predogled vašega početja. Svojo hitrost vadbe lahko po želji povečate, a zapomnite si, da so tekalne steze Weslo mišljene za hojo.



 · Preprosto shranjevanje: Tako, kot druge vrste tekalnih stez Weslo, tudi s to ne boste imeli težav pri shranjevanju. Preprosto jo lahko zložite tako, da zavzema minimalno prostora.

 · Med vadbo nudi izjemno udobje: pri udobju ne smete iskati kompromisov. Pri tej tekalni stezi je udobje na prvem mestu. To morda ni enako, kot pri najvišje razrednih in profesionalnih tekalnih stezah, a videli boste, da je steza vredna vsakega svojega centa.

 · 4 programi, ki so jih zasnovali trenerji, ki pospešijo vašo misijo izgube telesne teže: če je vaš cilj boj proti neželeni teži boste tako imeli boljše možnosti za uspeh. Ima 4 sestavljene programe, ki vas bodo skrbno vodili po korakih, kako z najmanj napora izgubiti telesno težo. Ta steza vas ne bo razočarala, saj jo lahko preprosto zložite in jo tako v času neuporabe shranite. Tako zavzema manj prostora, kar je odlično, če vaša hiša ni med največjimi.

Slabosti
 · Ni priročna za večje uporabnike: Če ste večji, in tehtate več, kot 125 kg, potem ta tekaška steza ni prava izbira za vas. Zasnovana je za manjše ljudi. Poskusite drugo znamko tekalne steze, ki bo za vaše telo prinesla več udobja in priročnosti. Končno mnenje o tekalni stezi Weslo Cadence G-40: Ta tekalna steza je izdelana z odličnimi lastnostmi, ki ustrezajo manjšim uporabnikom, ki želijo vadbo izvajati v udobju svojega doma.

Ni komentarjev:

Objavite komentar