nedelja, 22. marec 2015

Atomic memory fit, odlična kontrola

Atomic memory fit omogoča, da je odlična kontrola mogoča. Odlična kontrola Atomic memory fit je mogoča na podlagi dolgotrajnega razvojnega procesa. Napredne lastnosti Atomic memory fit niso naključje, ampak posledica dolgoletnega ukvarjanja s smučanjem. Od najstarejših časov do danes je smučanje dosegalo stalen napredek. Eden od pogojev za napredek je dobro počutje smučanja, ter kontrola nad smučanjem. Smučarki čevelj je bil od najstarejših časov do danes vez med smučarjem in smučmi.



 Omogočal je, da je smučar dosegel svojo smer in druge lastnosti smučanja, hkrati pa mu je vedno nudil času primerno udobje. Z razvojem in napredkom so se zahteve večale, v osnovi, pa je ostala zahteva po odličnih lastnosti udobja in dobre kontrole. Atomic memory fit jo zagotavlja na podlagi odličnih modelov iz preteklosti. Tehniki v razvojnem oddelku so se na modelih iz preteklosti naučili, da je skrivnost dobre smučarske obutve predvsem v kakovostni obdelavi in izbiri materialov. Atomic memory fit je tehnologija, ki združuje vse lastnosti predhodnih modelov, ter jih postavlja na višji kakovostni nivo. Tehnologija Atomic memory fit se nanaša na toplotno obdelavo smučarskega čevlja. Atomic memory fit je temu primeren za vse, ki želijo imeti najboljše. Odločitev je pametna in modra z več vidikov. Dober občutek nadzora je na smučanju zelo pomemben. Udobje smučarskega čevlja ni le v odpravljanju občutka utrujenosti, ampak tudi v zagotavljanju dobrih lastnosti nadzora. Dobre lastnosti nadzora omogočajo smučarju svobodo, saj se zaveda, da bo v vsakem trenutku lahko pravilno in pravočasno ukrepal.

Največkrat so te lastnosti izražene v doseganj napredka smučarja, dobrodošle pa so tudi pri raznih nepredvidljivih okoliščinah smučanja. Nepredvidljive okoliščine smučanja so lahko posledica značilnosti smučišča, kot tudi človeškega faktorja na smučišču. Smučišča so različno pripravljena, snežno podlago zaznamuje tudi podnebje, temperature, vremenske razmere in drugi pogoji. Atomic memory fit je tehnologija, ki jo bodo takoj vzljubili vsi ljubitelji smučanja.

Več

Ni komentarjev:

Objavite komentar