četrtek, 13. december 2012

Nezgodno zavarovanje in obvladovanje tveganja

V svetu delujejo zakonitosti, ki niso pod našim nadzorom in zato močno vplivajo na potek našega življenja. Prav zato se nezgodno zavarovanje kaže kot smiselna alternativa za to, da imamo takšne dogodke vsaj deloma nadzorovane.

Nezgodno-zavarovanje-posameznikov

Denarno izplačilo v primeru nezgode zagotovo ne more povrniti vsega trpljenja, ki pri tem nastane, nedvomno pa lahko nezgodno zavarovanje vsaj deloma pokrije škodo, ki nastane zaradi izpada dohodka, ki običajno sledi po poškodbi, ko mora človek na bolniško. Ljudje se niti ne zavedamo, v koliko nevarnih situacijah se dnevno nahajamo. Da se je potek dogodkov odvil nam v prid je le stvar naključja oziroma, kot bi temu mnogi rekli, stvar tega, da je nekdo rojen pod srečno zvezdo. Včasih pa je nebo zatemnjeno in srečna zvezda ne sije. Takrat je naš edini zaveznik lahko le nezgodno zavarovanje - http://www.vzajemna.si/vzajemna-nezgode-plus/
Med sekanjem drv, lahko neprevidno sekira zdrsne po nogi, med sprehajanjem lahko nerodno stopimo na rob pločnika, pri dvigovanju otroka lahko nekaj poči v hrbtu in med kuhanjem se lahko prevrne lonec vroče vode. Tu so bile pravkar naštete situacije, ki smo jim priča vsak dan. Včasih imamo srečo, včasih pa se ta obrne proti nam. V vsakem primeru pa, če imamo sklenjeno nezgodno zavarovanje, so posledice neprevidnosti, nesreče ali pa objestnosti drugih vsaj deloma omiljene.

Ni komentarjev:

Objavite komentar