sobota, 17. december 2016

Tekalna steza NordicTrack Commercial 2450

Lastnosti
 Ker oba modela tako NordicTrack Commercial 1750 kot NordicTrack Commercial 2450 izhajata izpod rok enakega proizvajalca, so tudi njune lastnosti precej podobne. Obe tekalni stezi sta bili prav tako posodobljeni z najnovejšo različico 2016. Še vedno pa med njima obstajajo določene razlike, ki jih moramo upoštevati, preden se odločimo za nakup.



 Zaslon

 Ker nihče ne želi izgledati kot hrček, ki teče na mestu, morate med tekom izgledati kot, da to počnete v stilu. Velik, popolnoma barvit zaslon na dotik vas bo zabaval medtem, ko premagujete svoje dnevne milje. Lahko ga uporabite za ogled svoje najljubše TV serije, ali pa si predstavljate, da tekmujete z drugimi tekači, kar omogočajo posnetki različnih maratonov, kot je Bostonski. NordicTrack Commercial 2450 ima izjemen 10-inčen popolnoma barvit zaslon na dotik, njegov mlajši brat, Commercial 1750 pa ima manjši 7-inčen zaslon z bolj kot ne enakimi lastnostmi. Oba sta opremljena z Android brskalnikom.

 Naklon in upad 

 Če ste ena izmed takšnih oseb, ki obožuje izziv, potem vam bo všeč funkcija naklona in upada teh tekalnih stez. Funkcija posnema tek v hrib in navzdol in teki doda novo dimenzijo. Oba modela, 2450 in 1750 imata podobno funkcijo naklona/upada. Tekalno platformo lahko nagnete do 15 odstotkov v naklon in 3 odstotke v upad. Vse to s preprostim pritiskom na stranski gumb, ki omogoča nadzor z enim dotikom. Številke se morda ne zdijo velike, a večina tekačev mora ob prisotnosti naklona svoj tek upočasniti. Vzdrževanje enotne hitrosti je v takšnem primeru težje.

 Sistem hlajenja 

 Eden izmed najboljših načinov za regulacijo telesne temperature med tekom na tekalni stezi je uporaba ventilatorjev. Medtem ko večina ventilacijskih sistemov ni uporabnih, je sistem v obeh napravah znatno boljši od običajnih simulatorjev orkana, ki jih lahko najdete na običajnih tekalnih stezah.

Ni komentarjev:

Objavite komentar