torek, 18. avgust 2015

Sesalci, koristne karakteristike

Sesalci imajo koristne karakteristike . Koristne karakteristike nam sesalci lahko nudijo, če si jih človek lahko privošči ter če jih pravilno in koristno uporablja. Velikokrat takšne karakteristike sesalci omogočajo na razne izbrane načine. Z izkoriščanjem lastnosti, ki jih sesalci imajo pa največkrat prihaja do raznovrstnih večjih ali manjših težav.



Težave so v smislu neizkoriščenosti, ker sesalci niso dobro izkoriščeni. Takšni sesalci so v takem primeru neizkoriščeni, kar z drugo besedo pomeni nakup zaradi prestiža. Nekaterim ta lastnost ugaja zato ga tudi velikokrat izvedejo. Z njim imajo koristi, ki se jim le te zdijo pametne in brez dvoma pomembne. Na drugi strani racionalni kupci razmišljajo drugače. Kupili bodo tisto kar potrebujejo. Možnosti je seveda na pretek. Blagovna znamka in model je seveda merilo prestiža, vendar ima lahko tudi uporabno noto in je racionalen nakup. Blagovne znamke se med seboj ločijo po lastnostih. Med drugimi so lastnosti blagovne znamke cena in napredek. To pomeni, da so napredne blagovne znamke dražje, njihove lastnosti pa so napredne. Lastnosti, ki jih imajo danes napredne blagovne znamke bodo imele manj napredne šele čez nekaj let ali generacij. Z nakupom napredne, vendar dražje blagovne znamke imamo torej napredne lastnosti na voljo že danes. Nakup nas pri tem ne bi smela odvrniti višja cena. Tudi dražje blagovne znamke svoje proizvode razvrščajo. Kar pomeni, da so razvrščene po lastnostih od osnovnih do prestižnih.

V primeru, da potrebujemo osnovne lastnosti, to pomeni nižjo investicijo. Vendar imamo zaradi naprednosti blagovne znamke še vedno nadpovprečno dobre lastnosti. To pomeni, da je lahko izbiramo nižjo blagovno znamko z več lastnostmi ali za isto ceno prestižnejšo znamko z manj vendar naprednejšimi lastnostmi. tako lahko svoji nakup maksimiramo, saj imamo na voljo dobre lastnosti po primerni ceni. Nakup bo seveda toliko boljši, ko bomo te lastnosti izkoristili. Sesalci so danes stalnica vsakega doma in gospodinjstva.

http://www.bigbang.si/sesalniki

Ni komentarjev:

Objavite komentar