sobota, 8. februar 2014

Mobilne hišice v modernih kampih

Ste že slišali za mobilne hišice? Ne skrbite, če še niste, tukaj vam bomo predstavili, kaj so, predvsem pa, zakaj so v zadnjih letih postale tako popularne. Mobilne hišice so nova oblika nastanitve, ki se uporablja v kampih. Veliko ljudi si želi preživeti dopust v kampu, vendar pa jim bivanje v šotoru ne odgovarja, nimajo pa lastnega avtodoma ali pa počitniške prikolice. Prav ta problem rešujejo mobilne hišice. V številnih kampih, tudi na Hrvaškem, so popestrili svojo ponudbo, tako da lahko sedaj gosti najamejo mobilne hišice. Med najlepšimi in udobnimi lahko izbirate, če se odločite za obisk kampa Polari. Tam so nameščene mobilne hišice s površino kar 32 kvadratnih metrov.

Njihova kapaciteta omogoča udobno bivanje štirim odraslim osebam in dvema otrokoma. Velikost torej ustreza manjšemu stanovanju, vendar pa vsebuje vse elemente, ki v velikih stanovanjih ustvarjajo udoben ambient. Takšne mobilne hišice imajo na razpolago dve spalnici, pri čemer je ena spalnica opremljena z zakonsko posteljo, druga spalnica pa z dvema ločenima posteljama. Ne boste verjeli, vendar mobilne hišice imajo dva ločena prostora s tuš kabino in WCjem. Čeprav se boste nahajali sredi kampa, ne boste nikoli čakali na vrsto pred tuš kabino in WCjem na skupnih sanitarijah. Poleg tega imajo mobilne hišice v kampu Polari tudi kuhinjo, kjer lahko kuhate na elektriko ali pa na plin. Hladilnik pa je opremljen celo z zamrzovalnikom, ki vam bo prišel še kako prav v vročih poletnih dneh.
V kuhinji se nahaja celo pomivalni stroj, tako da lahko pozabite na zamudno pomivanje posode na roke. Kampiranje ob morju še nikoli ni bilo tako udobno. Vse mobilne hišice so opremljene s posodo, tako da vam je ni potrebno prinašati s seboj, hrano pa boste lahko pripravljali tudi v mikrovalovni pečici. Za vse tiste, ki radi počivajo v prijetnem hladu, pa bo poskrbela kakovostna klimatska naprava.
Več infromacij

Ni komentarjev:

Objavite komentar