ponedeljek, 8. januar 2018

Krka, zaposlitev ambicioznih

Krka zaposlitev zagotavlja ambicioznim kandidatom, ki jih zanima dobro delovno okolje ter doma in v tujini uspešno podjetje. Farmacevtsko podjetje Krka je v petdesetih letih dvajsetega stoletja zaposlitev nudilo peščici zaposlenih.

Stoletja dolga zgodovina zdravilstva ter nagel vzpon med najboljše


  • Začetnica zgodovine farmacevtskega podjetja Krka je samostanska lekarna v Dolenjski prestolnici, zanjo so skrbeli frančiškani. Ti so se leta tisoč štiristo sedemdeset naselili v Novem mestu. Gre za nadaljevanje tradicije zdravstva na Dolenjskem, predhodno so za zdravje okoliškega prebivalstva skrbeli cistercijani v Stični in Kostanjevici. 



  • Sto let po naselitvi frančiškanov v Novem mestu je bila odprta prva deželna lekarna, obstajala je neprekinjeno tristo osemdeset let. Po drugi svetovni vojni je bila podržavljena ter preimenovana v Mestno lekarno Novo mesto. Sledila je ustanovitev farmacevtskega laboratorija Krka, zaposlitev v njem je imelo devet zaposlenih. 




  • Postopoma se je število zaposlitev povečalo, farmacevtski laboratorij Krka pa je prerastel v tovarno zdravil. V šestdesetih letih dvajsetega stoletja je začela tovarna zdravil Krka osvajati tuja tržišča. Z večanjem obsega proizvodnje in ambicioznostjo je farmacevtsko podjetje Krka zaposlitev zagotavljala vedno večjemu številu. 
zaposlitev Krka

  • Danes zaposlitev v farmacevtskem podjetju Krka odlikuje delovno okolje, ki motivira osebni in strokovni razvoj zaposlenih. Nastopanje na tujih trgih, trženje in razvoj novih izdelkov ter vlaganje v sodobne proizvodne zmogljivosti zahtevajo ustrezno izobražene kadre. 

  • Zaposlitev v farmacevtskem podjetju Krka je iskano, ker gre za uspešno podjetje, delovanje v mednarodnem okolju, prisotno je vlaganje v znanje in strokovni razvoj zaposlenih, gre za okolje, ki stremi k stalnim izboljšavam, prisotno je nagrajevanje odličnosti, zaposlitveno okolje odlikujejo kakovostni medsebojni odnosi, zaposleni so redno obveščeni preko in internih publikacij ter in intraneta. V farmacevtskem podjetju Krka obstajajo različna področja dela, kot so marketing, prodaja, razvoj in raziskave, proizvodnja zdravil, delo v nabavi, inženiring in tehnične storitve, informacijska podpora, upravljanje kakovosti, računovodstvo, razvoj novih izdelkov in registracija zdravil . Zaposlitev v farmacevtskem podjetju Krka je vstop v družbeno odgovorno okolje. 

Ni komentarjev:

Objavite komentar